● Portal Vusrh.hr se obvezuje štititi anonimnost i privatnost svojih korisnika i svih posjetitelja portala.
● Vusrh.hr će prikupljati privatne podatke svojih posjetitelja isključivo uz njegovu suglasnost.
● Svi prikupljeni podaci će se koristiti u svrhu boljeg informiranja korisnika, boljeg razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika.
● Vusrh.hr posjeduje dokumente, podatke, informacije i poveznice na druge internetske stranice kreirane od trećih osoba.
● Sva dokumentacija ovakvog tipa će biti naglašena na portalu Vusrh.hr kad to bude moguće.
● Vusrh.hr nije u vlasništvu nad navedenim informacijam te se u potpunosti odriče odgovornosti vezane za navedeni sadržaj.
● Vusrh.hr nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu niti za ikakvu štetu nastalom reklamiranjem na portalu Vusrh.hr
● U slučaju spoznaje da neki objavljeni sadržaj krši pravne propise RH ili na bilo koji način šteti ugledu portala, Vusrh.hr zadržava sva prava na uklanjanje navedenog teksta bez prethodne najave.
● Vusrh.hr zadržava pravo da sav sadržaj objavljen na portalu Vusrh.hr koristi u promotivne svrhe.
● Vusrh.hr zadržava pravo ukinuti ili blokirati mogućnost korištenja određenog/ih korisničkih profila i/ili usluga za koje se korisnik prethodno registrirao, bez prethodne najave i objašnjenja.
● Vusrh.hr nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem ili blokiranjem korisničkog računa.
● Članci objavljeni na portalu Vusrh.hr su u vlasništvu portala Vusrh.hr
● Prijenos informacija objavljenih u sadržaju portala Vusrh.hr je dozvoljeno uz navođenje izvora.
● U slučaju da se sadržaj objavljen na portalu Vusrh.hr prenosi na drugu web stranicu, onda je obavezno uz originalni tekst priložiti i link osim ako nije drugačije dogovoreno s uredništvom.
● Vusrh.hr će s pravom pokrenuti pravni postupak protiv korisnika u slučaju kršenja gore navedenih uvjeta kod prijenosa teksta.