mobile app

Prošla godina nas je naučila razmišljati van okvira na koje smo navikli. Cijeli naš život i kako gledamo na njega se promijenio preko noći i kako stvari za sad stoje ne nazire se povratak na staro.

Snašli smo se i naviknuli na novo, pojedinci do te mjere da nemaju nimalo želje za povratkom na staro. Mnogi su bili prisiljeni početi raditi od kuće. Velikoj većini je u toj situaciji možda sinulo kako bi mogli pokrenuti neki poslić od kuće, pružiti neku uslugu koju mogu naplatiti.

Tu dolazimo do organizacije posla, koja bi u ovom slučaju trebala biti na visokoj razini. Općenito, organizacija svih zadataka i ciljeva koje bismo rado ostvarili, može donijeti glavobolju. Jeste li znali da postoje mobilne aplikacije koje rade sve za nas?

Expensify – aplikacija za organizaciju troškova

Nastojite vodit računa o računima ili poslovnim troškovima?

Bilo da se radi o osobnim računima ili onim poslovnim, ova aplikacija će učiniti čuda za vas.

expensify app

Expensify je aplikacija koje će organizirati sve vaše troškove na pametan način. Možete jednostavno skenirati bilo koji račun preko aplikacije i Expensify će izdvojiti i zabilježiti sve važne detalje. Za račune primljene elektronskim putem, jednostavno ih proslijedite na unaprijed određenu adresu i dogoditi će se isto.

Dodatna prednost ove aplikacije je da možete odrediti pravila po kojima će Expensify kategorizirati vaše troškove te ih proslijediti knjigovođi ili programu koji obavlja taj dio za vas.

Fabulous – aplikacija za život bez brige

Briga za samog sebe  dosad nikad nije bila ovako važna. Stručnjaci na tom polju ističu kako je 2020. godina i zapreke koje nam je donijela uvelike utječu na naše mentalno zdravlje. Potreba za self-care metodama je donijela nekoliko mobilnih aplikacija koje su specijalizirane za organizaciju života na način na koji nećemo zanemariti brigu o samom sebi.

Jedna od tih aplikacija koja se ističe po uspješnim rezultatima je Fabulous app.

fabulous app

Aplikacija Fabulous ima dizajn koji je jako lako koristiti. Implementirana glazba za svačiji ukus, ambijentalni šumovi i posebno namijenjena pozadina za užitak svakog korisnika su samo neke stavke koje čine ovu aplikacijom drukčijom od ostalih na tom polju.

Ukratko, tvorci aplikacije Fabulous su ponudili svakome siguran prostor u kojem pojedinac može stvoriti ambijent koji će mu pomoći pri radu i učenju. Pritom da mentalno zdravlje ostane na poželjnom nivou.

Milanote – mobilna aplikacija za vizualne kreativce

Ključna aplikacija za istraživanje, razmišljanje i planiranje o vašem sljedećem mega pothvatu. Milanote aplikacija je stvorena za sve one koji pri organizaciji nailaze na poteškoće.

‘User-friendly’ sučelje će kod pojedinaca dovesti do ovisnosti pri planiranju bilo čega.

Veliki broj ljudi je počeo jednostavno pisati od kuće, pisati za druge. Pisanje je disciplina koju treba njegovati. Poželjno je svakodnevno napisati barem nešto, kako bi se disciplina održavala. No, spremati samo velike količine teksta može dovesti do frustracija koje nas dalje koče u radu.

Milanote je aplikacija koja vam dopušta da svaki tekst implementirate slikom ili linkom na jednostavan ‘drag-and-drop’ način. Sadržaj svih tipova možete dodatno povezati jednostavnim strelicama ili animacijama koje će ih držati na poznatom mjestu cijelo vrijeme. Zbog toga uživa reputaciju najbolje aplikacije za vizualne kreativce čiji rad nikad nije bio lakši.

0 Odgovori

Odgovori

Želite li se pridružiti raspravi?
Slobodno pridonesite

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)