bet365

Klađenje online je jedan od najčešće korištena zabava u slobodno vrijeme. Kladiti se može svaka osoba koja zadovoljava dobnu granicu, odnosno 18 godina u Europi.

Danas ćete na svakom uglu naići na oglas ili reklamu za online kladionice koje daju najbolje kvote, garantiraju velike dobitke, te koje nagrađuju svoje korisnike basnoslovnim iznosima samo za sudjelovanje.

No jedna online kladionica, koju možete naći putem linka https://www.betsonhand.com/hr/, već godinama kotira kao prvi izbor velikog broja igrača na sreću i to iz valjanih razloga.

Bet365 je također poznata kao najbolja svjetska online kladionica i uživa povjerenje više od 6 milijuna ljudi. Zašto je tomu tako saznajte u nastavku teksta, gdje donosimo najvažnije stavke koje će i vama pomoći izabrati jednu kladionicu za sve aktivnosti.

 

Proces registracije

registracija

Sama registracija na Bet365 je besplatna i može biti obavljena u roku od 10-ak minuta. Nakon što unesete tražene podatke, od kojih su najvažniji točno ime i prezime, adresa, datum rođenja i valuta u kojoj želite polagati svoj ulog.

Nakon što unesete podatke s kreditne kartice, potrebno je uplatiti prvi ulog, koji može biti 5 – 10 funti. Samim time korisnik može osvojiti do 50 funti raspoložive za besplatne oklade. Važno je iskoristiti bar dio unutar prvih 30 dana od registracije.

Također je važno napomenuti, iako piše u svim uvjetima prilikom registracije, da je dopušten jedan korisnički account po kućanstvu. Kršenje bilo kojeg pravila ili uvjeta može dovesti do blokade, odnosno zabrane klađenja na originalnoj platformi i svim stranicama koje imaju mirrorlink.

 

Što je mirrorlink i za što služi?

Ljubitelji online kladionica na području Republike Hrvatske nažalost nemaju opciju registracije na originalnoj platformi Bet365. Umjesto toga, dostupni su mirror linkovi ili zrcalni linkovi koji na poseban način omogućuju klađenje svim korisnicima, gdje god se nalazili.

Na stranici Bet365 možete se registrirati, preuzeti bonus i nastaviti s igrama na sreću nesmetano.

 

Bonusi, live bets, bet builder i mnoge druge privlačne opcije

Bet365 je poznata još i kao online kladionica koja definitivno pruža najviše opcija svojim igračima. Osim welcome bonusa, odnosno bonusa koji može primiti svaki novi registrirani igrač, također su poznati po novim bonusima koji su vjernim igračima dostupni svaki tjedan.

bonus

To je jedina platforma gdje se možete kladiti uživo, pratiti sportske evente u stvarnom vremenu, podići osvojeni iznos za vrijeme sportskog događaja ili sastaviti svoju okladu do najpreciznijeg detalja.

Bet Builder dopušta svim svojim igračima, najčešće u nogometu, da dizajniraju okladu bez odluke koji od timova će odnijeti pobjedu.

Možete se kladiti na broj žutih i/ili crvenih kartona, golova, kornera i slično.

Cash out je također privlačna opcija koja pruža mogućnost prekida oklade u bilo kojem trenutku te podizanje dotad osvojenog novca. Naravno da osvojeni iznos neće nikad biti jednako visok kao što bi bio onaj na koncu utakmice, no opcija je odlična za sve one koji prateći utakmicu mogu naslutiti da im kraj neće odgovarati.

Online kladionica za koju se svi igrači slažu da im je novac siguran.

 

Klađenje u pokretu

Kako bi osigurala svim igračima neprestanu zabavu, ova online kladionica ima i mobilnu aplikaciju. Baš kao što su na glasu za najbolju svjetsku kladionicu, tako je i aplikacija za mobilni uređaj jedna od najboljih.

kladenje

Nakon što ste instalirali aplikaciju, dovoljno je potvrditi svoje podatke i možete se kladiti gdje god se nalazili. Također možete koristiti In-play opciju za klađenje gdje za vrijeme nekog sportskog događaja možete položiti ulog i predvidjeti konačan rezultat.

S obzirom da je ovo online kladionica koja pokriva najviše sportova i sportskih evenata u svijetu, ne čudi činjenica da imaju najbolju ponudu i kad su u pitanju esports.

Jednako vrijedi i za Bet365 poker, u kojem možete sudjelovati uživo, zajedno s najvećim zvijezdama najdraže kartaške igre u svijetu. Osim toga, Bet365 je sponzorirao neke od najvećih poker igrača u svijetu.

0 Odgovori

Odgovori

Želite li se pridružiti raspravi?
Slobodno pridonesite

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)