bet365

Kad je sportsko klađenje na Bet365 u pitanju, ono što korisnike prvo zanima je sigurnost njihovih podataka i zaštita novca, odnosno bankovnih računa.

U svijetu sportskog klađenja, prevare su svakodnevna stvar, i treba biti posebno pažljiv kad se priključuje portalima za igre na sreću ili klađenje.

Nije na odmet pročitati iskustva korisnika online, te dodatno istražiti sve opcije koje nude online kladionice, prije nego se odlučite podijeliti najpovjerljivije podatke.

Ono što online kladionice s dobrom reputacijom jamče jest sigurnost podataka, kako osobnih tako i bankovnih, koji su dodatno zaštićeni SSL-enkripcijom, odnosno posebnim software-om osmišljenim upravo za ove slučajeve.

Osim toga, za vrijeme registracije na portalima online kladionica, nekoliko puta ćete morati verificirati podatke i potvrditi da prihvaćate uvjete, te da imate više od 18 godina.

Bet365 – najpoznatija online kladionica na svijetu 

Neovisno jeste li vjerni korisnik portala Bet365 ili ne, sigurno ste čuli za njih. To je kladionica koja je svoj online pute počela još davne 1999. godine.

Godine 2004. su već toliko razvijeni da gase svih 59 fizičkih poslovnica otvorenih u cijeloj Velikoj Britaniji i nude samo opcije za online klađenje.

Iste godine originalna stranica Bet365 biva prevedena na druge svjetske jezike te uvode brojne svjetske valute za igranje, kako bi privukli što više igrača diljem svijeta.

U tome su i uspjeli, a ono što je zasigurno prevagnulo je njihova bogata ponuda za sportsko klađenje od samog početka.

bet365 kladionica

Naime, imajući na umu kako online poslovanje nema puno ograničenja, Bet365 nudi svim svojim korisnicima mogućnost klađenja na brojne svjetske sportske događaje i lige, bez obzira gdje se nalazili.

Zato je i nastao naziv Bet365, da bi se korisnici mogli zabavljati u bilo kojem trenutku.

Bet365 – brojne metode uplate i isplate

Online kladionica koja uživa reputaciju kao Bet365 će u svojoj ponudi imati dosta opcija za svoje igrače. Već je poznato da im nema premca kad su sportski događaji u pitanju, što se tiče liga i tržišta.

Od samog početka, Bet365 nudi opcije za klađenje i za minor nogometnu ligu, a tu su i opcije za klađenje na snooker, kriket, utrke konja, utrke pasa i sve popularniji virtualni i esports.

Osim toga, veliku većinu istih događaja možete pratiti live, uz dostupne statističke podatke prethodnih događaja.

Jednako vrijedi i za metode uplate i isplate. Osim standardnim putem, kao što je bankovna kartica Mastercard i Visa, Bet365 dopušta uplate e-novčanicima, čekovima pa čak i kriptovalutama.

Napominjemo da ukoliko se odlučite uplatiti prvi polog za sportsko klađenje putem kriptovaluta, da gubite pravo na bonus dobrodošlice.

polog novca

Također je važno istaknuti da će prva isplata biti moguća samo na način na koji ste napravili uplatu. Na primjer, ako ste prvi depozit za igranje uplatili putem e-novčanika Skrill ili Neteller, prvu isplatu morate napraviti na isti način.

Sve metode uplate omogućuju da je novac vidljiv na računu za klađenje istog trenutka, dok za neke vrste isplata trebate čekati i po tjedan dana. Za isplatu putem čeka, što je najmanje popularna opcija, će vam trebati i do 28 dana za prvu isplatu.

Prije nego se odlučite za način uplate i isplate, savjetujemo da pročitate uvjete korištenja platforme, odnosno T&C na njihovoj stranici.

0 Odgovori

Odgovori

Želite li se pridružiti raspravi?
Slobodno pridonesite

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)